MUUTOKSEN TEKIJÄT

ANNE KOIVUNEN. Toiminnan kehittämisen ammattilainen ja työnohjaaja Anne on kasvanut yrittäjäperheessä ja toiminut useissa eri yrityksissä niin johtajana kuin toiminnan kehittäjänäkin. Hän on sinut liiketaloudellisten tavoitteiden ja mittarien kanssa. Annelta löytyy toimialakokemusta ohjelmistoteollisuudesta, tukkukaupasta, koneenrakennuksesta sekä prosessiteollisuudesta. Olipa kyseessä palvelu tai tuote, Annella on vahva kokonaisvaltainen liiketoiminta- ja prosessiosaaminen kehittämisestä, myynnistä, asiakaspalvelusta, tuottamisesta ja toimittamisesta. Anne osaa ohjaata ja fasilitoida tiimejä yhtenäisten toimintamallien löytämiseen. Niin työmenetelmien, tietojärjestelmien, osaamisen jakamisen kuin vuorovaikutuksen kehittämisessä sujuvammiksi. Akateemisella puolella Anne on tutkinut johtamiskäytäntöjä. Kokeneena käytännön johtamistyötä tehneenä, hän osaa tukea organisaation muutosjohtamista ja tiimejä matkalla tavoitteisiin. Anne myös coachaa. Henkilökohtaisesti tai tiimitasolla.

KIRSI KALLIO. Kirsi on oppimisen ja viestinnän huippuasiantuntija.Tieteellisesti koulittu työn ja liiketoiminnan kehittäjä. Hänen kovinta osaamistaan on osallistaa organisaatiot oppimaan strategialähtöisesti. Vuorovaikutuksen, työssä oppimisen ja osaamisen johtamisen edistäjänä Kirsi on sinut digitaalisten oppimismenetelmien kanssa. Hän on julkaissut useita tiedeartikkeleita sekä kotimaisilla että kansainvälisillä foorumeilla. Akateemisten seurapiirien sijaan Kirsi syttyy kuitenkin enemmän työelämän todellisten ongelmien ratkaisuista. Hän valmentaa, fasilitoi, ohjaa, opastaa ja kouluttaa mm. oppimisesta, asiakaskeskeisyydestä ja muutoksesta. Lisäksi Kirsi on taitava pedagogi, joka haastaa vanhoja asenteita ja innostaa uudenlaiseen oppimiseen.
www.kirsielinakallio.fi

JOUKO KUISMA. Pitkän linjan rautakoura, joka tuntee suunnittelun, hankinnan ja kokoonpanojen prosessit. Jouko aloitti koneistajana. Opiskelun jälkeen hän teki 20 vuoden uran laitesuunnittelijana, pääalueenaan teräsrakenteet. Siirryttyään hankintaan, Jouko vastasi teräsrakenteiden hankinnasta sekä niissä käytettävien materiaalien, aineiden ja osien hankintakanavien toimivuudesta. Joukolla on 20 vuoden kokemus toimittajayhteistyön ja toimittajaverkoston kehittämisestä yhdessä toimittajien kanssa. Hän osaa Value Added Value Engineering (VAVE) -kehittämiskonseptin. Sen tulokset näkyvät neljällä tärkeällä osa-alueella: toimitusvarmuus, ketteryys, laatu ja hinta. Lisäksi Jouko on kokenut 5S- ja Kaizen-menetelmien käytännön taitaja. Hän tunnistaa hukan, osaa kustannuslaskennan ja saa tekijät kehittämään toimintaansa.

JUHANI MANSIKKAMÄKI. Myös Jussi on yrittäjäperheen kasvatti. Hänen repertuaariinsa kuuluu markkinointi ja mainonta painettuihin ja sähköisiin viestimiin. Jussi on visualisti, kynäilijä ja valokuvaaja. Mansikkana paremmin tunnettu graafinen suunnittelija ja copywriter on toiminut myös mainonnan ja markkinointipalveluiden ostajana, joten hän osaa asettua asiakkaansa asemaan toisella puolella pöytää. Jussi visioi, suunnittelee, sanoittaa ja toteuttaa. Ulkoiset ja sisäiset markkinointimateriaalit, PowerPoint-esitykset ja kaikki muut yritysviestinnässä, mainonnassa ja markkinoinnissa tarvittavat materiaalit. Jussi on toiminut yrittäjänä jo 20 vuoden ajan. Visuaalisia ja verbaalisia Jussin taidonnäytteitä löytyy monista eri medioista… Mm. Hesarin sivuilta ja monista muista lehdistä, esitteistä, pakkauksista, logoista ja sloganeista, tuotekuvista, messuilta, radiospoteista jaonpa niitä ollut TV:ssäkin.
www.mansikka.nameOta yhteyttä! Keskustellaan työstä, tuottavuudesta ja kannattavuudesta sekä yhteistyömahdollisuuksista.

Ota yhteyttä